Despre

“CĂMARA ADDEI” este deopotrivă un blog despre noi experienţe, cât şi unul culinar. M-am născut la oraş, dar copilăria mi-am petrecut-o la bunici, la ţară. Copilăria mea miroase a mere din cămara bunicii. N-am să uit cât de  frumos a fost… În fiecare vară, ne urcam în tren şi mergeam acolo. Îmi amintesc cu drag de plimbările cu căruţa, de găinile bunicii (toate aveau nume), de livada unde ne pierdeam (când nu eram de găsit, eram prin copaci), de câmpul unde alergam ca să prindem fluturi, de herghelia din sat unde mergeam zilnic să vedem ce au mai făcut caii, de canalul de irigaţii unde mergeam ca să prindem peşte, de nopţile în care vânam stele căzătoare, de dovlecii decupaţi pe post de felinare… Toate au rămas în mintea, în inima mea…

Doar bunul Dumnezeu a făcut posibil să retrăiesc, în parte, acele experienţe… De câţiva ani ne-am mutat din oraş, la ţară. Ce bucurie… Mă bucur că, deşi copilăria mea a trecut de ceva vreme, copilul meu poate să aibă şi el o copilărie frumoasă, departe de betoane, maşini… şi tot ce înseamnă oraş. În acelaşi timp, pot avea grădină cu legume şi pomi fructiferi. 

Puteţi să-mi spuneţi Adda… contează mai puţin cum mă numesc de fapt. Şi prin acest blog, vreau să vă împărtăşesc din pasiunile şi experienţele noastre, ca familie, în noul loc, căruia cu drag îi spunem… acasă.