CUM SĂ FACEM PUNGUŢE PENTRU CADOURI-TUTORIAL

on

E luna cadourilor. Sărbătorile de iarnă aşteaptă cuminţi după colţ şi noi abia aşteptăm să dăruim şi să primim cadouri. O grămadă impresionantă de lucruri cumpărate pentru cei dragi aşteaptă să fie frumos ambalate şi să poposească sub bradul frumos împodobit. Dacă nu am uitat să cumpărăm şi hârtie de împachetat, avem ocazia să facem noi punguţele pentru cadouri.

p9

Avem nevoie de hârtie de ambalat, foarfecă, bandă adezivă transparentă (scotch), panglică pentru fundiţe, un capsator sau un perforator.

p2

Măsuraţi cadoul şi tăiaţi din coală suficientă hârtie cât să-l puteţi acoperi. Apropiaţi părţile laterale şi lipiţi cu scotch astfel încât să obţineţi un cilindru.

p3Îndoiţi partea de jos a cilindrului, apoi introduceţi marginile în interior şi lipiţi-le una de alta astfel încât să formaţi baza pungii de cadou. Lipiţi bine cu bandă adezivă să nu se desfacă atunci când introduceţi cadoul.

p6

Pungile de cumpărat au la bază o bucată de carton pentru a conferi mai multă rezistenţă. Dacă consideraţi că este necesar, măsuraţi şi decupaţi o bucată de carton pe care să o puneţi în interior.

p7

După ce introduceţi cadoul, îndoiţi partea de sus. Faceţi şi o fundiţă pe care o capsaţi, sau faceţi găuri cu perforatorul şi strecuraţi panglica prin găurile respective.

p8

Puteţi să faceţi pungi de cadouri de diferite dimensiuni, trebuie doar să ajustaţi hârtia corespunzător. Pentru un cadou mai voluminos folosiţi toată coala şi poziţionaţi-o astfel încât să obţineţi o bază mai mare.

 

 

 

 

 

 

 

Tu ce părere ai?

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.