COSTIȚE DE MIEL LA CUPTOR

Ingrediente:
• 1 kg costițe de miel
• 250 ml vin roşu
• 3-4 linguri de ulei
• 5 căței de usturoi
• cimbru, oregano
• pătrunjel proaspăt
• sare, piper

screenshot_2016-11-28-19-53-17-01

Mod de preparare:
Se spală costițele şi se lasă să se scurgă de apă pe un prosop de bucătărie. Se condimentează cu sare piper, cimbru şi oregano şi se aşează în tavă. Se stropesc cu vin şi ulei de măsline şi se bagă în cuptorul încins. Se întorc din când în când şi se mai stropesc cu vinul roşu. Spre sfârşit se presară usturoiul tocat mărunt. Se scot din cuptor şi se servesc cu sosul de vin şi pătrujel proaspăt tocat.

Tu ce părere ai?

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.