FURSECURI CU NUCI PECAN

Ingrediente:

  • 120 g margarină
  • 120 g zahăr pudră
  • 1 ou
  • 1 gălbenuş
  • 100 g nuci pecan
  • 1 lămâie mare
  • 2 linguri rom
  • 50 g ciocolată amăruie
  • 200 g făină
  • 1 linguriță praf de copt

Mod de preparare:

Margarina se freacă cu zahărul pudră, cu oul şi gălbenuşul. Se adaugă coaja şi zeama de lămâie, jumătate din cantitatea de nucă mărunțită şi romul. La final se încorporează făina, amestecată cu praful de copt.

Tava de copt se tapetează cu hârtie, cu o lingură sau un cornet mai larg se pune compoziția. Decorăm fiecare fursec cu nuci şi băgăm tava în cuptorul preîncălzit. După coacere şi răcire, se decorează cu ciocolată topită.

Tu ce părere ai?

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.