MERE BAVAREZE

mar1

Ingrediente:

  • 3 mere mari
  • 2 ouă
  •  200 ml. lapte
  •  300 ml. sifon sau apă minerală
  •  400 g făină
  • sorţişoară
  •  miez de nucă, stafide
  • dulceaţă de vişine
  • smântână

mar4

Mod de preparare:

 Din ouă, lapte, sifon şi făină se prepară un aluat de clătite un pic mai gros. Se curaţă merele de coajă, se taie rondele, se presară peste ele un praf de scorţişoară, apoi se tăvălesc prin aluatul de clătite.mar3

Se prăjesc într-o tigaie fără ulei, pe ambele părţi. Se ornează cu miez de nucă, dulceaţă de vişine şi smântână. Acest desert se serveşte rece.

 

Tu ce părere ai?

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.