MUŞCHI DE VIȚEL AROMAT

Ingrediente:

  • 1 kg muşchi de vițel
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 4 linguri unt
  • 6 căței de usturoi
  • 6 cepe
  • 300 g ciuperci
  • 4 crenguțe rozmarin
  • sare, piper

Mod de preparare:

Se topeşte untul într-o cratiță, se adaugă uleiul de măsline. Muşchiul se spală, se usucă cu un prosop de bucătarie, apoi se prăjeşte pe ambele părți.

Ceapa se curăță şi se taie în jumătăți. Usturoiul se spală şi se foloseşte întreg, ciupercile se taie bucăți. Crenguțele de rozmarin se rup bucăți.

Se adaugă legumele în cratiță, peste carnea rumenită şi se dau la cuptor. Se lasă în cuptor timp de 25-35 de minute până ce termometrul introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 49-51 de grade Celsius.

 

Tu ce părere ai?

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.