ŢELINĂ PANE

 

DSC_0002

INGREDIENTE:

  • 400 g ţelină tăiată rondele
  • 200 g ulei
  • 100 g făină
  • 100 g pesmet
  • 2 ouă
  • 1 căţel de usuroi pisat
  • 1 lingură muştar picant
  • sare, piper

MOD DE PREPARARE:

Rondelele de ţelină de cca 8 mm, se sterilizează în infuzie de sare şi se lasă să se scurgă. Se dau prin făină, apoi se trec prin ouăle bătute în care s-au adăugat usturoiul pisat, muştarul, sarea şi piperul. Apoi se dau prin pesmet şi se prăjesc în ulei încins.

Se servesc cu pâine, cartofi fierţi sau piure de cartofi.

DSC_0009

 

 

Tu ce părere ai?

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.